Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

11/08/2020

Рішення виконкому від 11.08.2020 № 267 «Про встановлення розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії та їх розподілу між споживачами комунальних послуг, власниками (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення, які приєднані до інженерних мереж ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж»»

Про встановлення розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії та їх розподілу між споживачами комунальних послуг, власниками (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення, які приєднані до інженерних мереж ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж»

Керуючись підпунктом 19 пункту «а» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житловокомунального господарства України від 05.06.2018 № 129 «Про затвердження Методики визначення розміру внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку та їх розподілу між споживачами комунальних послуг, власниками (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення та/або гарячого водопостачання», ст.25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на підставі звернення ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» від 05.05.2020 № 1145, наданих розрахунків розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Встановити розмір внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії споживачам комунальних послуг, а також власникам (співвласникам) будівель, обладнаних індивідуальними системами опалення, які приєднані до інженерних мереж ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж», в розрізі кожної будівлі окремо та відповідно до структури згідно з додатками 1, 2.

2. Приватному акціонерному товариству «Бердянське підприємство теплових мереж» (Литовченко Ю.А.) здійснювати нарахування внесків за обслуговування комерційних вузлів обліку щокварталу протягом року; внесків за заміну вузлів комерційного обліку щокварталу протягом п’яти років або іншого строку за згодою сторін.

3. Внески за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії стосовно об’єктів комунальної власності Бердянської міської об’єднаної територіальної громади, які перебувають в оренді або іншому користуванні (оперативному управлінні або господарському віданні, у разі безпосереднього використання балансоутримувачем, тощо) здійснювати за рахунок споживачів комунальних послуг (орендарів, користувачів) по цих об’єктах.

4. Сектору «Прес-служба» міської ради та виконавчого комітету Бердянської міської ради (Єгорова І.О.) оприлюднити це рішення на офіційному сайті Бердянської міської ради.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток 

Додаток 2