Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

14/07/2020

Рішення виконкому від 14.07.2020 № 257 «Про створення комісії з обстеження стану житлового приміщення (будинку, квартири) та затвердження її складу»

Про створення комісії з обстеження стану житлового приміщення (будинку, квартири) та затвердження її складу

Відповідно до ст.34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи Порядок та умови надання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 р. № 877 в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 01 червня 2020 р. № 515 (далі -Порядок), згідно зі ст.25 Статуту територіальної громади міста Бердянська виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Створити комісію з обстеження стану житлового приміщення (будинку, квартири) для використання в 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа (далі — Комісія).

2. Затвердити склад Комісії згідно з додатком.

3. Комісії проводити обстеження стану житлового приміщення (будинку, квартири), що придбавається, та/або яке зруйноване, стало непридатним для проживання або потребує капітального ремонту/реконструкції з метою визначення його придатності/непридатності для проживання за результатами огляду та встановлення наявності/відсутності необхідних приміщень, зокрема санітарно-гігієнічного призначення, газо-, електро-, водопостачання та водовідведення, системи опалення та складати відповідні акти за формами згідно з додатками 1, 2 до Порядку.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток