Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

14/07/2020

Рішення виконкому від 14.07.2020 № 256 «Про створення комісії з використання в 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердження її складу та Положення про неї»

Про створення комісії з використання в 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердження її складу та Положення про неї

Відповідно до ст.34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 р. № 877 в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 01 червня 2020 р. № 515 «Про Порядок та умови надання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа», згідно зі ст.25 Статуту територіальної громади міста Бердянська виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Створити комісію з використання в 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа (далі — Комісія).

2. Затвердити Положення про Комісію, що додається.

3. Затвердити склад Комісії, що додається.

4. Службі у справах дітей виконкому Бердянської міської ради (Вареник Я.Є.), фінансовому управлінню виконкому Бердянської міської ради (Бочкова Н.М.) у разі необхідності передбачити фінансування в місцевому бюджеті в 2020 році на видатки, пов’язані з оформленням права власності на житло, земельну ділянку, на якій розташоване житло, із сплатою передбачених законодавством податків, зборів, платежів, відкриттям та обслуговуванням рахунка із спеціальним режимом використання, крім житла, яке придбавається за рахунок грошової компенсації, поза межами обсягу співфінансування, визначеного пунктом 5 Порядку та умов, а також у разі перевищення граничної вартості житла.

5. Службі у справах дітей виконкому Бердянської міської ради (Вареник Я.Є.) для придбання житла для дітей та дитячих будинків сімейного типу розміщувати інформацію про пошук відповідних об’єктів на офіційному веб-сайті міської ради, у засобах масової інформації, здійснювати моніторинг інтернет-ресурсів.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток 

Додаток 2