Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

14/07/2020

Рішення виконкому від 14.07.2020 № 237 «Про визначення одиниці виміру обсягу надання послуг з поводження з побутовими відходами»

Про визначення одиниці виміру обсягу надання послуг з поводження з побутовими відходами

Керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», ст. 25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», п. 6 Правил надання послуг з поводження з побутовими відходами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 № 1070, п. 1.7 Правил визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів, затверджених Наказом Міністерства житлово-комунального господарства України від 30 липня 2010 р. № 259, ст.25 Статуту територіальної громади міста Бердянська виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Визначити одиницею виміру:

1) обсягу надання послуг з поводження з побутовими відходами на території Бердянської міської об’єднаної територіальної громади Запорізької області для всіх категорій споживачів – метр кубічний;

2) обсягу надання послуги з розміщення побутових відходів на полігоні твердих побутових відходів на території Бердянської міської об’єднаної територіальної громади Запорізької області – тонну.

2. Сектору «Прес-служба» міської ради та виконавчого комітету Бердянської міської ради (Єгорова І.О.) оприлюднити це рішення в офіційних місцевих засобах масової інформації.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення