Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

14/07/2020

Рішення виконкому від 14.07.2020 № 236 «Про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання, та надання квартири з фонду житла для тимчасового проживання»

Про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання, та надання квартири з фонду житла для тимчасового проживання

Керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 № 582 «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб і Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 10.12.2019 № 398 «Про створення житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам при виконавчому комітеті Бердянської міської ради, затвердження її складу та Положення про неї», виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1.Затвердити протокол засідання житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Бердянської міської ради від 26.06.2020 № 1, що додається.

2. Взяти на облік громадян, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання, згідно з додатком.

3. Відмовити у взятті на облік громадян, які потребують надання житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання, на підставі абз. 2 п. 20 Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 № 582, наступним внутрішньо переміщеним особам:

- Квасницькій Олені Вікторівні зі складом сім’ї 2 особи;

- Гавриловій Марині Михайлівні зі складом сім’ї 3 особи;

- Архангельській Марині Юріївні зі складом сім’ї 2 особи;

- Сенніковій Анастасії Юріївні зі складом сім’ї 2 особи.

4. Надати трикімнатну квартиру № (...) будинку № (...) по пл. (...) у місті Бердянську Запорізької області з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб родині Кириченко Марини Юріївни на склад сім’ї 4 особи (кількість балів на сім’ю складає 33).

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

(...) - текст, який містить конфіденційну інформацію про фізичну особу.

Додаток

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення