Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

14/07/2020

Рішення виконкому від 14.07.2020 № 234 «Про прийняття громадян на квартирний облік та зняття з квартирного обліку»

Про прийняття громадян на квартирний облік та зняття з квартирного обліку

Згідно зі ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.15 Житлового кодексу Української РСР, ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затвердженими постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11.12.1984 № 470, виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1.Затвердити:

1) Протокол міської громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Бердянської міської ради від 22.05.2020 № 2, що додається.

2) Список громадян, які прийняті на квартирний облік при виконавчому комітеті Бердянської міської ради, згідно з додатком.

2. На підставі рішення міської громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Бердянської міської ради (протокол від 22.05.2020 № 2) зняти з квартирного обліку:

- у зв’язку з поліпшенням житлових умов Кузнецову Ніну Олександрівну, Явтушенко Людмилу Валеріївну, Гамова Олександра Анатолійовича, Алмазову Аніту Володимирівну;

- у зв’язку зі смертю Микитенка Віктора Васильовича, Шапку Дмитра Олександровича, Шавріна Павла Олександровича.

3. Внести у додаток рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 10.03.2020 № 102 в частині взяття на квартирний облік Мойш Н.Ю. такі зміни: замість слів «забезпечення жилою площею нижче за встановлений рівень» читати «внутрішньо переміщена особа».

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток