Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

14/07/2020

Рішення виконкому від 14.07.2020 № 233 «Про встановлення тарифу на послугу з централізованого водопостачання, яку надає ТОВ «АКВАГРІН» на 2020 рік»

Про встановлення тарифу на послугу з централізованого водопостачання, яку надає ТОВ «АКВАГРІН» на 2020 рік

Керуючись ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» (зі змінами), наказами Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житловокомунального господарства України від 12.09.2018 № 239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», від 05.06.2018 №130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», ст.25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 13.08.2019 №284 «Про встановлення форм для розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, що додаються до заяв суб’єктів господарювання, які подаються на їх встановлення до виконавчого комітету Бердянської міської ради» (зі змінами), протоколом наради робочої комісії з перевірки економічного обґрунтування розрахунків тарифу на послуги з централізованого водопостачання від 10.06.2020 р., на підставі звернення ТОВ «АКВАГРІН» (вх. №3229/33-01 від 27.05.2020) та наданих розрахунків тарифу на послугу з централізованого водопостачання для домогосподарств ОК «СТ «Явір», ОК СТ «Южний», ОК «Садівниче товариство «Гідравлік» села Азовського, виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Встановити тариф на послугу з централізованого водопостачання для населення, яку надає ТОВ «АКВАГРІН» на 2020 рік за структурою, наведеною в додатку до цього рішення, у розмірі 19,03 грн за 1 м³ .

2. ТОВ «АКВАГРІН» (Гриньов Ю.В.) повідомити споживачів про зміну тарифу у терміни встановлені пунктом 5 статті 10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги».

3. Тарифи, що встановлюються цим рішенням застосовуються до правовідносин, які виникають на підставі договорів про надання послуг з централізованого водопостачання, укладених за вимогами Закону України «Про житлово-комунальні послуги», та вступають в дію згідно з вимогами чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток