Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

14/07/2020

Рішення виконкому від 14.07.2020 № 226 «Про затвердження Положення про конкурс на посади керівників закладів освіти Бердянської міської об'єднаної територіальної громади, що належать до комунальної форми власності, у новій редакції»

Про затвердження Положення про конкурс на посади керівників закладів освіти Бердянської міської об'єднаної територіальної громади, що належать до комунальної форми власності, у новій редакції

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про освіту», ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, враховуючи накази Міністерства освіти і науки України від 28.03.2018 № 291 «Про затвердження типового Положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти», від 19.05.2020 № 654 «Щодо примірного переліку питань», з метою конкретизації процедурних питань, пов’язаних з призначенням керівників закладів освіти Бердянської міської об’єднаної територіальної громади, що належать до комунальної форми власності, встановлення прозорого та чіткого порядку призначення на посаду керівника закладу освіти комунальної форми власності, виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Затвердити Положення про конкурс на посади керівників закладів освіти Бердянської міської об'єднаної територіальної громади, що належать до комунальної форми власності, у новій редакції, що додається.

2. Визнати такими, що втратили чинність рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 08.05.2018 № 181 «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівників закладів освіти міста Бердянська, що належать до комунальної форми власності», від 29.07.2019 № 255 «Про внесення змін до Положення про конкурс на посаду керівників закладів освіти міста Бердянська, що належать до комунальної форми власності».

3. Координацію роботи щодо практичної реалізації цього рішення покласти на начальника відділу освіти виконкому Бердянської міської ради Липського В.М.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток 

Додаток 2

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення