Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

09/06/2020

Рішення виконкому від 09.06.2020 № 197 «Про закріплення об’єкта загального користування у м. Бердянськ за КП БМР «Рятувально-водолазна служба»»

Про закріплення об’єкта загального користування у м. Бердянськ за КП БМР «Рятувально-водолазна служба»

Керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою поліпшення санітарного стану міста, на підставі звернення ПрАТ «Приазовкурорт» від 18.03.2020 № 04/150 про вирішення питання щодо очищення територій, які належать територіальній громаді, від сухої трави, службової управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Бердянської міської ради від 31.03.2020 № 646 про вільні території в районі ПрАТ «Приазовкурорт» виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Закріпити за КП БМР «Рятувально-водолазна служба» (Врублевський О.Д.) наступний об’єкт міста загального користування, а саме: зону пляжу в районі санаторію «Приазов’є» по вул. Котляревського, площею 4200,0 м2 , для догляду за територією.

2. Комунальному підприємству Бердянської міської ради «Рятувальноводолазна служба» (Врублевський О.Д.) організувати та здійснювати догляд за закріпленою територією та постійно звітувати управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бердянської міської ради про заплановані та виконані об’єми робіт.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ