Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

09/06/2020

Рішення виконкому від 09.06.2020 № 194 «Про затвердження Положення про комісію з питань надання грошової компенсації для придбання житла певній категорії громадян та членам їх сімей та її складу»

Про затвердження Положення про комісію з питань надання грошової компенсації для придбання житла певній категорії громадян та членам їх сімей та її складу

Відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, ст.34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи постанови Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 № 719 “Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей” (зі змінами), від 28.03.2018 № 214 “Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей” (зі змінами), від 18.04.2018 № 280 “Питання забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України” (зі змінами), від 20.02.2019 № 206 “Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які брали участь в Революції Гідності, а також членів їх сімей”, розпорядження голови Запорізької обласної державної адміністрації від 23.04.2020 № 163 “Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених в обласному бюджеті для надання грошової компенсації особам з інвалідністю внаслідок війни III групи з числа військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції/операції об`єднаних сил та потребують поліпшення житлових умов, для придбання житла”, згідно зі ст.25 Статуту територіальної громади міста Бердянська виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Положення про комісію з питань надання грошової компенсації для придбання житла певній категорії громадян та членам їх сімей, що додається.

2. Затвердити склад комісії з питань надання грошової компенсації для придбання житла певній категорії громадян та членам їх сімей, що додається.

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 13.05.2019 №170 “Про затвердження Положення про комісію з розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли та осіб з інвалідністю про виплату грошової компенсації та її складу, в новій редакції” .

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток 

Додаток 2