Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

12/05/2020

Рішення виконкому від 12.05.2020 № 170 «Про створення конкурсної комісії з відбору житлових будинків ОСББ на проведення капітальних ремонтів, впровадження заходів з енергозбереження, реконструкції і модернізації з залученням коштів бюджету Бердянської міської об’єднаної територіальної громади на умовах співфінансування»

Про створення конкурсної комісії з відбору житлових будинків ОСББ на проведення капітальних ремонтів, впровадження заходів з енергозбереження, реконструкції і модернізації з залученням коштів бюджету Бердянської міської об’єднаної територіальної громади на умовах співфінансування

Згідно з ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Законом України «Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку», ст.91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, рішеннями сімдесят шостої сесії міської ради VII скликання від 26.03.2020 №32 «Про затвердження Програми капітального ремонту житлово-комунального комплексу на 2020 рік», №26 «Про затвердження Програми відшкодування частини кредитів, отриманих ОСББ на впровадження заходів з енергозбереження, реконструкції і модернізації багатоквартирних будинків на 2015-2020 роки», з метою проведення конкурсу з відбору житлових будинків ОСББ на проведення капітальних ремонтів, впровадження заходів з енергозбереження, реконструкції і модернізації з залученням коштів бюджету Бердянської міської об’єднаної територіальної громади на умовах співфінансування, виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Створити конкурсну комісію з відбору житлових будинків ОСББ на проведення капітальних ремонтів, впровадження заходів з енергозбереження, реконструкції і модернізації з залученням коштів бюджету Бердянської міської об’єднаної територіальної громади на умовах співфінансування (даліконкурсна комісія).

2.Затвердити склад конкурсної комісії згідно з додатком.

3. Створеній конкурсній комісії:

1) Розглядати перелік житлових будинків ОСББ, наданих організатором конкурсу, в яких необхідно виконати капітальні ремонти, впровадити заходи з енергозбереження, реконструкції і модернізації за кошти бюджету Бердянської міської об’єднаної територіальної громади на умовах співфінасування.

2) Висновки конкурсної комісії передавати на розгляд постійної комісії Бердянської міської ради з питань житлового, комунального господарства, енергозбереження, транспорту та зв’язку.

4. Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бердянської міської ради (Романюта О.М.) забезпечити прийом заявок від ОСББ щодо участі у конкурсі з відбору житлових будинків ОСББ на проведення капітальних ремонтів, впровадження заходи з енергозбереження, реконструкції і модернізації за кошти бюджету Бердянської міської об’єднаної територіальної громади на умовах співфінансування.

5. Визнати такими, що втратили чинність, рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 09.08.2017 № 274 „Про затвердження нового складу конкурсної комісії з відбору житлових будинків ОСББ на проведення капітальних ремонтів з залученням коштів місцевого бюджету на умовах співфінансування”, пункт 1 рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 13.09.2016 № 318 “Про створення конкурсної комісії з відбору житлових будинків ОСББ на проведення капітальних ремонтів з залученням коштів місцевого бюджету на умовах співфінансування”.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення