Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

30/04/2020

Рішення виконкому від 30.04.2020 № 165 «Про створення конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення посади директора комунальної установи “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” Бердянської міської ради та затвердження її складу»

Про створення конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення посади директора комунальної установи “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” Бердянської міської ради та затвердження її складу

Відповідно до ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 8 Закону України “Про соціальні послуги”, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 № 200 “Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору”, рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 14.04.2020 № 161 “Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора комунальної установи “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бердянської міської ради”, ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Створити конкурсну комісію для проведення конкурсу на заміщення посади директора комунальної установи “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” Бердянської міської ради (далі - Комісія).

2. Затвердити склад Комісії згідно з додатком.

3. Комісії у своїй діяльності керуватися нормами, визначеними постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 № 200 “Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору”.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення