Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

30/04/2020

Рішення виконкому від 30.04.2020 № 164 «Про визначення граничного рівня рентабельності»

Про визначення граничного рівня рентабельності

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.15 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», ст. 13 Закону України «Про ціни та ціноутворення», п.4.1 Порядку проведення ремонту та утримання об'єктів благоустрою населених пунктів, затвердженого наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 23.09.2003 № 154, п.7 Методичних рекомендацій з визначення вартості робіт з утримання об'єктів зовнішнього освітлення населених пунктів, затверджених наказом Міністерства з питань житловокомунального господарства України від 25.02.2009 №45, ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою забезпечення та збереження технічного та естетичного стану об'єктів благоустрою Бердянської міської об’єднаної територіальної громади, підвищення їх експлуатаційних якостей та раціонального використання бюджетних коштів, на підставі листа КП ЕМЗО «Міськсвітло» БМР від 27.02.2020 вих. № 65 виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Встановити граничний рівень рентабельності на 2020 рік у розмірі до 3 відсотків економічно обґрунтованої повної планової собівартості робіт (послуг) на роботи (послуги) з утримання об'єктів благоустрою, у тому числі об’єктів озеленення, мереж зовнішнього освітлення, кладовищ, зливостоків, насосних станцій, фонтанів, вулиць міста, доріг, технічних засобів регулювання дорожнього руху тощо, що виконуються комунальними підприємствами Бердянської міської ради та є власністю Бердянської міської об’єднаної територіальної громади (перелік підприємств додається), з урахуванням необхідності спрямування частини отриманого прибутку до бюджету Бердянської міської об’єднаної територіальної громади та на технічне переоснащення комунальних підприємств Бердянської міської ради.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток