Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

10/03/2020

Рішення виконкому від 10.03.2020 № 103 «Про прийняття громадян на соціальний квартирний облік, внесення змін до соціального квартирного обліку, включення квартири до житлового фонду соціального призначення, надання квартири з житлового фонду соціального призначення»

Про прийняття громадян на соціальний квартирний облік, внесення змін до соціального квартирного обліку, включення квартири до житлового фонду соціального призначення, надання квартири з житлового фонду соціального призначення

Згідно зі ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.15 Житлового кодексу Української РСР, Законом України «Про житловий фонд соціального призначення», ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на підставі протоколу міської громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Бердянської міської ради від 19.02.2020 № 1 виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Включити до житлового фонду соціального призначення квартиру № 8 будинку № 15 Військового містечка-2 у місті Бердянську, однокімнатну, жилою площею 14,2 кв.м, загальною площею 33,1 кв.м.

2. Затвердити:

1) Список громадян, які прийняті на соціальний квартирний облік при виконавчому комітеті Бердянської міської ради, згідно з додатком 1.

2) Список громадян, яким надається житло з житлового фонду соціального призначення, згідно з додатком 2.

3. На підставі рішення міської громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Бердянської міської ради (протокол від 19.02.2020 № 1) внести зміни до облікової справи Власової Анфіси Сергіївни на отримання соціального житла, а саме: включити до складу її сім’ї матір Власову Світлану Василівну, склад сім’ї вважати 3 особи.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток 

Додаток 2