Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

10/03/2020

Рішення виконкому від 10.03.2020 № 102 «Про прийняття громадян на квартирний облік, внесення змін до квартирного обліку та зняття з квартирного обліку»

Про прийняття громадян на квартирний облік, внесення змін до квартирного обліку та зняття з квартирного обліку

Згідно зі ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.15 Житлового кодексу Української РСР, ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затвердженими постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11.12.1984 № 470, виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1.Затвердити:

1) Протокол міської громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Бердянської міської ради від 19.02.2020 № 1, що додається.

2) Список громадян, які прийняті на квартирний облік при виконавчому комітеті Бердянської міської ради, згідно з додатком.

2. На підставі рішення міської громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Бердянської міської ради (протокол від 19.02.2020 № 1):

1) зняти з квартирного обліку:

- у зв’язку з поліпшенням житлових умов Прохорова Олександра Ростиславовича зі складом сім’ї 2 особи, Андрухіва Михайла Дмитровича зі складом сім’ї 4 особи, Левченка Миколу Романовича зі складом сім’ї 1 особа, Чернавіну Валерію Андріївну, зі складом сім’ї 1 особа, Воскобойнікову Галину Леонідівну, Воскобойнікова Сергія Олеговича (члени сім’ї заявника Воскобойнікова О.В.);

- у зв’язку зі смертю Воскобойнікова Олега Васильовича;

2) внести до облікових справ громадян на отримання державного житла такі зміни:

- включити до складу сім’ї Йоника Миколи Миколайовича дружину Йоник Ларису Володимирівну та сина Йоника Олександра Миколайовича, склад сім’ї вважати 3 особи;

- включити Тягунова Ігоря Володимировича до списку позачергового надання жилих приміщень, у зв’язку з отриманням пільги (...), згідно із заявою.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

(...) - текст, який містить конфіденційну інформацію про фізичну особу.

Додаток