Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

10/03/2020

Рішення виконкому від 10.03.2020 № 101 «Про створення фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб»

Про створення фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб

Керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановами Кабінету Міністрів України від 04.10.2017 № 769 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України», від 26.06.2019 № 582 «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб і Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 10.12.2019 № 398 «Про створення житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам при виконавчому комітеті Бердянської міської ради, затвердження її складу та Положення про неї», виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Створити фонд житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у Бердянській міський об’єднаній територіальній громаді.

2. Включити квартиру № 34 будинку № 34 по площі Смоленській у місті Бердянську Запорізької області, трикімнатну, загальною площею 73,4 кв.м, жилою площею 40,4 кв.м, до фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, яка придбана за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів, у відповідності до Програми забезпечення тимчасовим житлом внутрішньо переміщених осіб на 2019 рік, затвердженої рішенням шістдесят третьої сесії Бердянської міської ради VII скликання від 23.05.2019 № 60.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення