Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

10/03/2020

Рішення виконкому від 10.03.2020 № 76 «Про виконання піврічних планів роботи виконавчого комітету Бердянської міської ради в 2019 році»

Про виконання піврічних планів роботи виконавчого комітету Бердянської міської ради в 2019 році

Заслухавши інформацію начальника відділу організаційної роботи та внутрішньої політики виконавчого комітету Бердянської міської ради Ісаєвської С.Н. про виконання піврічних планів роботи виконкому в 2019 році, виконавчий комітет Бердянської міської ради зазначає, що плани роботи виконкому на 2019 рік складалися та виконувалися відповідно до нормативноправових актів: Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Статуту територіальної громади міста Бердянська та Регламенту виконавчого комітету Бердянської міської ради. Керуючись ст. 40 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Інформацію начальника відділу організаційної роботи та внутрішньої політики виконавчого комітету Бердянської міської ради Ісаєвської С.Н. про виконання піврічних планів роботи виконавчого комітету Бердянської міської ради в 2019 році, що додається, взяти до уваги.

2. Заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючому справами виконкому, керівникам структурних підрозділів виконкому:

1) Дотримуватися вимог Регламенту виконавчого комітету та Настанови щодо якості виконавчих органів Бердянської міської ради в частині планування роботи виконкому.

2) Посилити вимогливість до виконавців щодо підготовки планових питань на засідання виконкому, у разі недбалого ставлення до організації виконання піврічних планів роботи виконавчого комітету, притягувати винних до відповідальності згідно з Положенням про преміювання працівників апарату Бердянської міської ради та її виконавчого комітету.

3. Начальнику відділу організаційної роботи та внутрішньої політики виконавчого комітету Бердянської міської ради Ісаєвській С.М.:

1) Ознайомити з цим рішенням усі структурні підрозділи виконкому Бердянської міської ради через його опублікування на порталі виконавчого комітету Бердянської міської ради.

2) У березні 2021 року розглянути на засіданні виконкому Бердянської міської ради питання про хід виконання планів роботи виконкому за I-IІ півріччя 2020 року.

4. Рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 12.02.2019 № 34 „Про виконання піврічних планів роботи виконавчого комітету Бердянської міської ради в 2018 році” зняти з контролю як таке, що виконано в цілому. 5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Бердянської міської ради Кочубей О.С.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток