Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

10/03/2020

Рішення виконкому від 10.03.2020 № 70 «Про затвердження заходів щодо виконання доходної частини бюджету Бердянської міської об’єднаної територіальної громади та оптимізації бюджетних видатків у 2020 році»

Про затвердження заходів щодо виконання доходної частини бюджету Бердянської міської об’єднаної територіальної громади та оптимізації бюджетних видатків у 2020 році

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника фінансового управління виконкому Бердянської міської ради Бочкової Н.М. про виконання заходів щодо наповнення доходної частини місцевого бюджету та оптимізації бюджетних видатків у 2019 році, виконавчий комітет Бердянської міської ради зазначає, що заплановані заходи у 2019 році виконано в повному обсязі. Відповідно до ст.28 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, п.3 ст.25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою забезпечення виконання доходної частини бюджету Бердянської міської об’єднаної територіальної громади та оптимізації бюджетних видатків у 2020 році виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Інформацію начальника фінансового управління виконкому Бердянської міської ради Бочкової Н.М. про виконання заходів щодо наповнення доходної частини місцевого бюджету та оптимізації бюджетних видатків у 2019 році, що додається, взяти до уваги.

2. Затвердити заходи щодо виконання доходної частини бюджету Бердянської міської об’єднаної територіальної громади та оптимізації бюджетних видатків у 2020 році (далі заходи), що додаються.

3. Координацію роботи з виконання заходів покласти на фінансове управління виконкому Бердянської міської ради.

4. Керівникам структурних підрозділів виконкому Бердянської міської ради та рекомендувати Бердянському управлінню ГУ ДПС у Запорізькій області забезпечити виконання заходів та інформувати фінансове управління виконавчого комітету Бердянської міської ради про хід виконання заходів щомісяця до 08 числа, наступного за звітним.

5. Рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 12.03.2019 № 74 «Про затвердження заходів щодо виконання доходної частини місцевого бюджету та оптимізації бюджетних видатків у 2019 році» зняти з контролю як таке, що виконане в цілому.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Бердянського міського голову Чепурного В.П.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток 

Додаток 2