Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

11/02/2020

Рішення виконкому від 11.02.2020 № 63 «Про граничні суми витрат на придбання легкових автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів органами місцевого самоврядування, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок бюджету Бердянської міської об’єднаної територіальної громади»

Про граничні суми витрат на придбання легкових автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів органами місцевого самоврядування, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок бюджету Бердянської міської об’єднаної територіальної громади

Відповідно до ст.40 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 14 серпня 2019 р. № 717 «Про внесення змін до граничних сум витрат на придбання легкових автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерів, придбання і утримання мобільних телефонів державними органами, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок державного бюджету», виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити граничні суми витрат на придбання легкових автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів органами місцевого самоврядування, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок бюджету Бердянської міської об’єднаної територіальної громади, що додаються.

2. Керівникам бюджетних установ, структурних підрозділів виконкому Бердянської міської ради – головним розпорядникам коштів бюджету Бердянської міської об’єднаної територіальної громади забезпечити дотримання граничних сум витрат, затверджених п.1 цього рішення.

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 24.05.2018 №187 «Про граничні суми витрат на придбання легкових автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів органами місцевого самоврядування, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок міського бюджету».

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В., Дєєву О.О., Горячова Г.Г., керуючого справами виконавчого комітету Кочубей О.С. у межах наданих їм повноважень.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток