Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

11/02/2020

Рішення виконкому від 11.02.2020 № 38 «Про утворення постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами, затвердження її посадового складу та Положення про неї»

Про утворення постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами, затвердження її посадового складу та Положення про неї

Згідно з ст. ст. 30, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12 Закону України «Про відходи», постановою Кабінету Міністрів України від 03 серпня 1998 р. № 1217 «Про затвердження Порядку виявлення та обліку безхазяйних відходів», ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою запобігання або зменшення обсягів утворення відходів, додержання умов поводження з ними, запобігання негативному впливу їх на навколишнє природне середовище і здоров'я людей виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Утворити постійно діючу комісію з питань поводження з безхазяйними відходами (далі – Комісія), що додається.

2. Затвердити:

1) Посадовий склад Комісії, згідно з додатком 1.

2) Положення про постійно діючу комісію з питань поводження з безхазяйними відходами, згідно з додатком 2.

3. Утвореній Комісії за результатами своєї роботи складати акти, які передавати на розгляд виконавчого комітету Бердянської міської ради для вирішення питання про подальше поводження з виявленими безхазяйними відходами.

4. Власникам або користувачам земельних ділянок, на яких виявлено безхазяйні відходи, у п'ятиденний строк повідомляти про них профільного заступника міського голові з питань діяльності виконавчих органів ради, до компетенції якого відносяться питання житлово-комунального господарства міста.

5. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 06.03.2012 № 124-р «Про затвердження посадового складу постійно діючої комісії з питань поводження з відходами».

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток 1

Додаток 2