Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

11/02/2020

Рішення виконкому від 11.02.2020 № 30 «Про стан виконання у 2019 році Програми розвитку курортнорекреаційної зони та туризму в місті Бердянську на 2017-2020 роки»

Про стан виконання у 2019 році Програми розвитку курортнорекреаційної зони та туризму в місті Бердянську на 2017-2020 роки

Згідно зі ст. 40 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Інформацію завідувача сектору курортно-готельної діяльності виконавчого комітету Бердянської міської ради Бичкової О.І. про виконання у 2019 році Програми розвитку курортно-рекреаційної зони та туризму в місті Бердянську на 2017-2020 роки (далі Програма) взяти до уваги, що додається.

2. Керівникам підприємств, закладів та установ, структурним підрозділам виконавчого комітету Бердянської міської ради неухильно виконувати заходи з реалізації Програми.

3. Управлінню земельних відносин виконавчого комітету Бердянської міської ради (Боханова Н.М.):

1) Тримати на контролі питання організації та встановлення меж земель водного фонду та водоохоронних зон у межах міста Бердянська Запорізької області.

2) Для вирішення питання фінансування з державного бюджету робіт щодо винесення в натурі меж округу та зон санітарної охорони природних територій курорту Бердянськ звернутись до вищих органів влади в порядку, що визначається Кабінетом Міністрів України відповідно до ст. 67 Закону України “Про землеустрій”.

4. Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бердянської міської ради (Романюта О.М.) продовжити роботи з будівництва другої нитки напірного каналізаційного колектора від КНС № 5 у м. Бердянськ.

5. Сектору курортно-готельної діяльності виконавчого комітету Бердянської міської ради (Бичкова О.І.):

1) Провести відповідну роз'яснювальну роботу з суб'єктами господарювання щодо встановлення категорій готелям та з керівниками дитячих закладів оздоровлення та відпочинку щодо внесення інформації до Державного реєстру майнових об'єктів оздоровлення та відпочинку.

2) Провести роботу щодо організації проведення навчальних тренінгів, семінарів з питань гостинності для працівників засобів розміщення.

6. Відділу культури виконавчого комітету Бердянської міської ради (Шостак М.О.) провести роботу з розміщення реклами на сітілайтах з рекламою музейних закладів на вул. Центральній у м. Бердянськ.

7. Рекомендувати Бердянському Управлінню ГУ ДПС у Запорізькій області (Федорова О.В.) продовжити роботу з особами, які надають послуги з тимчасового розміщення (проживання) індивідуальних та колективних засобів розміщення приватного сектору, в частині оформлення державної реєстрації та декларування доходів у межах наданих повноважень, згідно з чинним законодавством.

8. Рекомендувати третьому оперативному відділу оперативного управління ГУ ДФС у Запорізькій області, Бердянському відділу поліції ГУ НП України в Запорізькій області вживати відповідні заходи реагування до осіб, які надають послуги з тимчасового розміщення, в частині відповідальності за надання послуг з тимчасового розміщення (проживання) без державної реєстрації, у межах наданих повноважень, згідно з чинним законодавством.

9. Рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 12.02.2019 № 33 "Про стан виконання у 2018 році Програми розвитку курортно-рекреаційної зони та туризму в місті Бердянську на 2017-2020 роки" зняти з контролю, як виконане в цілому.

10. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Холода О.О.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток