Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

11/02/2020

Рішення виконкому від 11.02.2020 № 29 «Про виконання Плану заходів щодо захисту прав споживачів у м. Бердянськ, с. Азовському Бердянського району Запорізької області, селах Нововасилівка, Роза, селищі Шовкове м. Бердянськ Запорізької області за 2019 рік та затвердження Плану заходів щодо захисту прав споживачів у Бердянській міській об'єднаній територіальній громаді Запорізької області на 2020 рік»

Про виконання Плану заходів щодо захисту прав споживачів у м. Бердянськ, с. Азовському Бердянського району Запорізької області, селах Нововасилівка, Роза, селищі Шовкове м. Бердянськ Запорізької області за 2019 рік та затвердження Плану заходів щодо захисту прав споживачів у Бердянській міській об'єднаній територіальній громаді Запорізької області на 2020 рік

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу підприємницької діяльності та захисту прав споживачів управління економічного розвитку виконавчого комітету Бердянської міської ради Вербицької І.Л. про виконання у 2019 році Плану заходів щодо захисту прав споживачів у м. Бердянськ, селі Азовському Бердянського району Запорізької області, селах Нововасилівка, Роза, селищі Шовкове м. Бердянськ Запорізької області та затвердження Плану заходів щодо захисту прав споживачів на 2020 рік, виконавчий комітет зазначає, що з метою забезпечення державної політики у сфері захисту прав споживачів у Бердянській міській об'єднаній територіальній громаді Запорізької області, здійснення контролю за дотриманням чинного законодавства та вимог Закону України „Про захист прав споживачів” управліннями та відділами виконавчого комітету Бердянської міської ради, установами міста Бердянська здійснювалися відповідні заходи. Керуючись ст. 30 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, враховуючи рішення п'ятдесят п'ятої (позачергової) сесії Бердянської міської ради VII скликання від 28.11.2018 № № 20, 21 щодо добровільного приєднання до територіальної громади міста Бердянська (зі змінами), рішення сімдесятої сесії Бердянської міської ради VII скликання від 21.12.2019 № 30 “Про внесення змін до структури та загальної чисельності апарату Бердянської міської ради та її виконавчих органів”, виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Інформацію начальника відділу підприємницької діяльності та захисту прав споживачів управління економічного розвитку виконкому Бердянської міської ради Вербицької І.В. про виконання Плану заходів щодо захисту прав споживачів у м. Бердянськ, с. Азовському Бердянського району Запорізької області, селах Нововасилівка, Роза, селищі Шовкове м. Бердянськ Запорізької області за 2019 рік, що додається, взяти до уваги.

2. Затвердити План заходів щодо захисту прав споживачів у Бердянській міській об'єднаній територіальній громаді Запорізької області на 2020 рік, що додається.

3. Рішення виконкому Бердянської міської ради від 12.02.2019 № 32 „Про виконання Плану міських заходів щодо захисту прав споживачів у м. Бердянськ за 2018 рік та затвердження Плану заходів щодо захисту прав споживачів у м. Бердянськ, с. Азовському Бердянського району Запорізької області, селах Нововасилівка, Роза, селищі Шовкове м. Бердянськ Запорізької області на 2019 рік” зняти з контролю, як таке, що виконане в цілому.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток 

Додаток 2

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення