Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

03/01/2020

Рішення виконкому від 03.01.2020 № 1 «Про виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24.12.2019 №1082 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу»»

Про виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24.12.2019 №1082 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу»

Згідно з ст. ст. 28, 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 24.12.2019 №1082 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу», ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Доручити ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» (Литовченко Ю.А.) вжити заходів щодо виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24.12.2019 №1082 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу», в тому числі шляхом прийняття рішення щодо помісячної зміни розміру нарахування плати (починаючи з грудня 2019 року) за теплову енергію та послуги з централізованого опалення для населення міста Бердянська в опалювальному сезоні 2019/2020 років, відповідно до зміни ціни на природний газ (без урахування зміни тарифів на послуги з транспортування та розподілу природного газу, торговельної надбавки (націнки) постачальника).

2. Управлінню праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердянської міської ради (Токмань Н. А.) взяти до відома вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 24.12.2019 №1082 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу». 2

3. ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» (Литовченко Ю.А.) інформувати виконавчий комітет Бердянської міської ради та споживачів про хід виконання цього рішення шляхом надання інформації щомісячно до 20 числа, починаючи з січня 2020 року, та за результатами опалювального сезону 2019/2020 років у порядку встановленому чинним законодавством.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення