Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

03/12/2020

Розпорядження міського голови від 03.12.2020 № 331-р «Про внесення змін до контрактів наймання керівників комунальних підприємств Бердянської міської ради»

Про внесення змін до контрактів наймання керівників комунальних підприємств Бердянської міської ради

Згідно зі ст.42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 21 Кодексу законів про працю України, постановою Кабінету Міністрів України від 19.03.1993 №203 “Про застосування контрактної форми трудового договору з керівником підприємства, що є у державній власності”, ст.ст. 18,87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, враховуючи численні звернення керівників комунальних підприємств Бердянської міської ради, з метою запобігання порушення прав, закріплених законодавством про працю,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Внести до контрактів наймання директорів комунальних підприємств, засновником яких є Бердянська міська рада зміни, виклавши п. 6.4 контракту в наступній редакції: “6.4. Директор може бути звільнений з посади, а цей контракт розірваний за ініціативою Роботодавця до закінчення строку його дії з підстав, передбачених ст. 40 та 41 КЗпП України”.

2. Заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керівникам виконавчих органів Бердянської міської ради підготувати додаткові угоди до контрактів наймання директорів комунальних підприємств, відповідно до розподілу обов'язків.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ