Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

18/11/2020

Розпорядження міського голови від 18.11.2020 № 304-р «Про затвердження графіків упорядкування та передачі архівних документів у 2021 році»

Про затвердження графіків упорядкування та передачі архівних документів у 2021 році

З метою формування та комплектування Національного архівного фонду документами підприємств, установ та організацій, розташованих на території Бердянської міської об’єднаної територіальної громади, згідно з ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про Національний архівний фонд та архівні установи”, рішенням колегії Державного архіву Запорізької області від 16.08.2002, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

1. Затвердити:

1) Графік подання на розгляд експертно-перевірній комісії Державного архіву Запорізької області у 2021 році описів на документи Національного архівного фонду, що утворилися під час діяльності підприємств, установ та організацій міста згідно з додатком 1.

2) Графік передачі документів Національного архівного фонду підприємствами, установами та організаціями міста у 2021 році до архівного відділу Бердянської міської ради згідно з додатком 2.

3) Графік передачі архівним відділом Бердянської міської ради документів Національного архівного фонду до Державного архіву Запорізької області у 2021 році згідно з додатком 3.

4) Графік проведення перевірок стану діловодства та архівної справи на підприємствах, в установах та організаціях міста Бердянська у 2021 році згідно з додатком 4.

2. Архівному відділу Бердянської міської ради (Жаркова Г.М.) організувати роботу у 2021 році згідно з затвердженими графіками.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконкому Бердянської міської ради Кочубей О.С.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ