Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/11/2020

Розпорядження міського голови від 13.11.2020 № 302-р «Про затвердження Положення про уповноважену особу (осіб) виконавчого комітету Бердянської міської ради у новій редакції»

Про затвердження Положення про уповноважену особу (осіб) виконавчого комітету Бердянської міської ради у новій редакції

Керуючись п.35 ст.1, ч.3 ст.3, ст.11, ст.14 Закону України від 25.12.2015 №922-VІІІ „Про публічні закупівлі” зі змінами, ст. 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою організації та проведення закупівель на засадах об’єктивності та неупередженості, здійснення заходів щодо оприлюднення в електронній системі закупівель необхідної інформації

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Затвердити Положення про уповноважену особу (осіб) виконавчого комітету Бердянської міської ради у новій редакції, що додається.

2. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 10.03.2020 №64-р „ Про затвердження Положення про уповноважену особу (осіб) виконавчого комітету Бердянської міської ради”.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дєєву О.О., керуючого справами виконавчого комітету Бердянської міської ради Кочубей О.С. в межах наданих повноважень.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ