Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

16/10/2020

Розпорядження міського голови від 16.10.2020 № 275-р «Про закріплення керівників закладів, організацій та підприємств Бердянської міської об’єднаної територіальної громади за виборчими дільницями для проведення перших місцевих виборів 25 жовтня 2020 року»

Про закріплення керівників закладів, організацій та підприємств Бердянської міської об’єднаної територіальної громади за виборчими дільницями для проведення перших місцевих виборів 25 жовтня 2020 року

Згідно зі ст. 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою сприяння дільничним виборчим комісіям у підготовці та проведенні перших місцевих виборів на території Бердянської міської об’єднаної територіальної громади 25 жовтня 2020 року

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Закріпити за виборчими дільницями керівників закладів, організацій та підприємств міста різних форм власності для проведення перших місцевих виборів на території Бердянської міської об’єднаної територіальної громади 25 жовтня 2020 року згідно з додатком.

2. Керівникам закладів, організацій та підприємств різних форм власності, закріплених за виборчими дільницями, сприяти матеріальнотехнічному забезпеченню дільничних виборчих комісій на території Бердянської міської об’єднаної територіальної громади, приведенню приміщень виборчих дільниць у відповідність до нормативних вимог відповідно до постанови Центральної виборчої комісії від 08.08.2020 № 164 «Про вимоги до приміщень виборчих комісій та приміщень для голосування, нормативи облаштування приміщень дільничних виборчих комісій і приміщень для голосування, перелік та норми забезпечення виборчих комісій транспортними засобами, засобами зв’язку, обладнанням, інвентарем, іншими матеріальними цінностями, види послуг і робіт, закупівля яких може здійснюватися окружними та територіальними виборчими комісіями за рахунок коштів Державного бюджету України, відповідного місцевого бюджету для організації підготовки і проведення відповідних виборів». 

3. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 01.10.2020 № 263-р „Про закріплення керівників закладів, організацій та підприємств Бердянської міської об’єднаної територіальної громади за виборчими дільницями для проведення перших місцевих виборів 25 жовтня 2020 року”.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ