Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

25/08/2020

Розпорядження міського голови від 25.08.2020 № 227-р «Про визначення закладу для отримання товару»

Про визначення закладу для отримання товару

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 29 січня 2020 року № 143-р «Про передачу товарів, поміщених у режим відмови на користь держави, що зберігаються на складі Одеської митниці Державної митної служби» та розпорядження голови Запорізької обласної державної адміністрації від 07 серпня 2020 року № 340 «Про затвердження розподілу та передачу товарів, поміщених у режим відмови на користь держави, що зберігаються у Запорізькому обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», з метою передачі іграшок дітям сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу та під опікою; дітям, які мають статус члена сім’ї загиблого під час участі в антитерористичній операції та/або операції об’єднаних сил; дітям з числа внутрішньо переміщених осіб, які проживають у місцях компактного проживання,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Визначити Бердянський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді закладом, уповноваженим на отримання товарів в Запорізькому обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та передачу їх дітям сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу та під опікою; дітям, які мають статус члена сім’ї загиблого під час участі в антитерористичній операції та/або операції об’єднаних сил; дітям з числа внутрішньо переміщених осіб, які проживають у місцях компактного проживання.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В. та начальника управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердянської міської ради Токмань Н.А. в межах наданих повноважень.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ