Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

21/08/2020

Розпорядження міського голови від 21.08.2020 № 226-р «Про розміщення матеріалів передвиборної агітації»

Про розміщення матеріалів передвиборної агітації

Відповідно до ст.42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ч. 3 ст. 53 Виборчого кодексу України, ст.87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою упорядкування розміщення матеріалів передвиборної агітації на території Бердянської міської об’єднаної територіальної громади

ЗОБОВ`ЯЗУЮ:

1. Затвердити перелік відведених місць та обладнання стендів, дощок оголошень у людних місцях на території Бердянської міської об’єднаної територіальної громади для розміщення агітаційних матеріалів передвиборної агітації, що додається.

2. Адміністративному відділу (Панченко Г.В.), відділу організаційної роботи та внутрішньої політики виконкому Бердянської міської ради (Ісаєвська С.М.) до 26.08.2020 року перевірити наявність відповідних місць та стан обладнання стендів, дощок оголошень у вищезазначених місцях та надати інформацію керуючому справами виконкому.

3. Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячову Г.Г. до 01.09.2020 року у разі відсутності агітаційних стендів та дощок оголошень або необхідності їх ремонту виготовити чи відремонтувати і встановити їх у місцях, зазначених у п.1 цього розпорядження.

4. Сектору „Прес-служба” міської ради та виконавчого комітету Бердянської міської ради (Єгорова І.О.) до 05.09.2020 року опублікувати у засобах масової інформації інформацію про розташування стендів та дощок оголошень у людних місцях для розміщення матеріалів передвиборної агітації.

5. Керівникам міських організацій політичних партій, передвиборчих штабів і довіреним особам кандидатів у перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року розміщувати агітаційні матеріали (листівки, плакати та повідомлення), передбачені законодавством, на стендах, дошках оголошень у місцях, зазначених у п.1 цього розпорядження. 

6. Адміністративному відділу виконавчого комітету Бердянської міської ради (Панченко Г.В.) у разі порушень порядку розміщення агітаційних матеріалів застосовувати заходи адміністративного впливу в межах своїх повноважень згідно з чинним законодавством.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконкому Кочубей О.С.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ