Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

09/01/2018

Рішення виконкому від 09.01.2018 № 06 «Про затвердження Положення про відділ організаційної роботи та внутрішньої політики виконавчого комітету Бердянської міської ради в новій редакції»

Згідно зі ст.ст. 52, 54 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, Регламентом виконавчого комітету міської ради, рішенням тридцять п’ятої (позачергової) сесії міської ради VIІ скликання від 16.11.2017 № 8 „Про внесення змін до структури та загальної чисельності апарату Бердянської міської ради та її виконавчих органів” виконавчий комітет Бердянської міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

1. Затвердити Положення про відділ організаційної роботи та внутрішньої політики виконавчого комітету Бердянської міської ради в новій редакції (додається).

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 14.11.2017 № 357 „Про затвердження Положення про відділ організаційної роботи та внутрішньої політики виконавчого комітету Бердянської міської ради”.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконкому Кочубей О.С.



 

Міський голова                                                                                 В.П. Чепурний

 


Прикріплені файли: