Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

09/01/2018

Рішення виконкому від 09.01.2018 № 04 «Про внесення пропозицій щодо передачі квартир»

Керуючись ст.ст. 30, 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності”, ст. 112 Статуту територіальної громади міста Бердянська, виконавчий комітет Бердянської міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Клопотати перед Бердянською міською радою про прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Бердянська в особі Бердянської міської ради із власності виконавчого комітету Бердянської міської ради

1.1. Однокімнатної квартири № 23, розташованої за адресою: Запорізька область, місто Бердянськ, вул. Волонтерів (до перейменування — вулиця Піонерська), будинок 57, придбаної для забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа, на підставі договору купівлі-продажу від 19.12.2017 року.

1.2. Однокімнатної квартири № 64, розташованої за адресою: Запорізька область, місто Бердянськ, Військове містечко — 2, будинок 10, придбаної для забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа, на підставі договору купівлі-продажу від 19.12.2017 року.

1.3. Однокімнатної квартири № 59, розташованої за адресою: Запорізька область, місто Бердянськ, вул.Баха, будинок 1/вул. Руднєвої, будинок 50, придбаної для забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа, на підставі договору купівлі-продажу від 19.12.2017 року.

 

2. У разі прийняття Бердянською міською радою рішення про прийняття зазначеного у пункті 1 цього рішення майна, виконавчому комітету Бердянської міської ради здійснити його передачу з додержанням вимог, передбачених чинним законодавством України. 

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконкому Кочубей О.С.



 

Міський голова                                                                        В.П. Чепурний

 


Прикріплені файли: