Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

14/08/2020

Розпорядження міського голови від 14.08.2020 № 218-р «Про створення Координаційної групи та робочих груп в рамках участі м. Бердянськ у Проєкті міжнародної технічної допомоги «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України»»

Про створення Координаційної групи та робочих груп в рамках участі м. Бердянськ у Проєкті міжнародної технічної допомоги «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України»

Згідно зі ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на виконання підписаного Меморандуму про співпрацю між Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ та Бердянською міською радою від 15 липня 2020 року, з метою впровадження ефективного, орієнтованого на попит та інтегрованого надання соціальних та медичних послуг задля сталого та мирного розвитку громади в рамках участі м. Бердянськ у Проєкті міжнародної технічної допомоги «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України»

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Створити Координаційну групу для супроводу Проєкту міжнародної технічної допомоги «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України» (далі Проєкт) у м. Бердянськ для координації та налагодження комунікацій між представниками Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ і спеціалістами Бердянської міської ради (а також її структурних підрозділів та підпорядкованих комунальних підприємств) та затвердити її склад, що додається.

2. Створити робочі групи для супроводу Проєкту з метою реалізації цілей та завдань у «Секторі соціального захисту та соціальних послуг» і «Секторі охорони здоров’я», затвердити їх склади згідно з додатками 1, 2.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Дойнову Ю.В. в межах наданих повноважень.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ