Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

23/06/2020

Розпорядження міського голови від 23.06.2020 № 167-р «Про створення комісії»

Про створення комісії

Згідно зі ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про благоустрій населених пунктів», «Про житлово-комунальні послуги», «Про відходи», Державними санітарними нормами та правилами утримання територій населених місць, затвердженими Наказом Міністерства охорони здоров'я України від 17.03.2011 № 145, національними стандартами: ДСТУ-Н Б Б.2.2-7:2013 «Настанова з улаштування контейнерних майданчиків», ДСТУ 8476:2015 «Контейнери для побутових відходів. Загальні технічні вимоги», ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою забезпечення своєчасного збирання побутових відходів, створення безпечних умов для їх зберігання, вивезення з житлових масивів і внутрішньодворових територій, доріг загального користування та інших об’єктів благоустрою Бердянської міської об’єднаної територіальної громади

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Створити постійно діючу комісію з обстеження територій Бердянської міської об’єднаної територіальної громади (далі- Комісія) та затвердити її посадовий склад згідно з додатком.

2. Утвореній Комісії за результатами своєї роботи скласти відповідні акти та надати рекомендації щодо відповідності розміщення контейнерних майданчиків для ТПВ санітарним нормам та можливості їх переносу у разі необхідності.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г.

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олексій ХОЛОД