Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

18/06/2020

Розпорядження міського голови від 18.06.2020 № 158-р «Про утворення комісії з обстеження водостоків»

Про утворення комісії з обстеження водостоків

Згідно зі ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про благоустрій населених пунктів», Наказом Держжитлокомунгоспу України від 23.09.2003 № 154 «Про затвердження Порядку проведення ремонту та утримання об'єктів благоустрою населених пунктів», ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою забезпечення належного утримання та ремонту відкритих водостоків (кюветів і лотків) без обмеження довжини

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Утворити комісію з обстеження відкритих водостоків, які розташовані в мікрорайоні «Колонія-Макорти» м. Бердянська (далі- Комісія), та затвердити її посадовий склад згідно з додатком.

2. Утвореній Комісії за результатами своєї роботи скласти відповідні акти та передати їх на розгляд постійної комісії міської ради з питань житлового, комунального господарства, енергозбереження, транспорту та зв’язку, постійної комісії міської ради з питань архітектури, містобудування та регулювання земельних відносин та екології для подальшого вирішення питання щодо улаштування та ремонту відкритих водостоків, розташованих у мікрорайоні «Колонія-Макорти» м. Бердянська.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г.

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олексій ХОЛОД