Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

16/06/2020

Розпорядження міського голови від 16.06.2020 № 151-р «Про створення робочої комісії з обстеження ринків та торгових рядів міста Бердянська»

Про створення робочої комісії з обстеження ринків та торгових рядів міста Бердянська

Згідно зі ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, відповідно до пункту 20 Плану міських заходів щодо захисту прав споживачів у Бердянській міській об’єднаній територіальній громаді Запорізької області на 2020 рік, затвердженого рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 11.02.2020 № 29, та з метою перевірки стану підготовки ринків та торгових рядів до курортного сезону 2020 року

ЗОБОВ`ЯЗУЮ:

1. Створити робочу комісію з обстеження ринків та торгових рядів міста Бердянська (далі робоча комісія).

2. Затвердити посадовий склад робочої комісії:

- начальник управління економіки виконавчого комітету Бердянської міської ради, голова робочої комісії

Члени робочої комісії:

- представник відділу підприємницької діяльності та захисту прав споживачів управління економіки виконавчого комітету Бердянської міської ради

- представник адміністративного відділу виконкому Бердянської міської ради

- представник Бердянського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області (за згодою)

- представник відокремленого підрозділу „Бердянський міськрайонний відділ ДУ „Запорізькій обласний лабораторний центр МОЗ України”(за згодою)

- представник Бердянського міськрайонного управління Головного управління ДСНС України в Запорізькій області (за згодою)

- представник Бердянського управління ГУ ДПС у Запорізькій області (за згодою).

3. Робочій комісії:

1) До 26.06.2020 року здійснити обстеження ринків та торгових рядів міста з питання підготовки до курортного сезону 2020 року.

2) До 13.07.2020 року звітувати міському голові у письмовій формі про результати проведеного обстеження ринків та торгових рядів міста.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олексій ХОЛОД