Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

14/05/2020

Розпорядження міського голови від 14.05.2020 № 109-р «Про реалізацію комплексної послуги «єМалятко» в Центрі надання адміністративних послуг у м.Бердянськ»

Про реалізацію комплексної послуги «єМалятко» в Центрі надання адміністративних послуг у м.Бердянськ

Згідно з ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» відповідно до Указу Президента України від 29.07.2019 № 558/2019 «Про деякі заходи щодо поліпшення доступу фізичних та юридичних осіб до електронних послуг», постанови Кабінету Міністрів України від 10.07.2019 № 691 «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини», з метою забезпечення реалізації експериментального проєкту «єМалятко» у Центрі надання адміністративних послуг у м.Бердянськ

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Запровадити у м.Бердянськ надання комплексної послуги «єМалятко» через Центр надання адміністративних послуг у м.Бердянськ (далі - ЦНАП).

2. Призначити відповідальною особою за впровадження комплексної послуги «єМалятко» через ЦНАП начальника відділу з надання адміністративних послуг „Єдиний офіс” виконавчого комітету Бердянської міської ради Лабу Л.П.

3. Уповноважити для надання комплексної послуги «єМалятко» у ЦНАПі адміністраторів відділу з надання адміністративних послуг „Єдиний офіс” виконавчого комітету Бердянської міської ради Галій О.С., Кирилюк І.В., Клевцову Л.В., Міщенко С.В., Прокопович А.Ю., Статішнюк Н.С., Романову-Семенченко В.М., Шиян Р.В., Костомарову Ю.С.

4. Начальнику відділу з надання адміністративних послуг „Єдиний офіс” виконавчого комітету Бердянської міської ради Лабі Л.П. забезпечити організацію виконання цього розпорядження.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконкому Бердянської міської ради Кочубей О.С.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення