Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

10/03/2020

Розпорядження міського голови від 10.03.2020 № 64-р «Про затвердження Положення про уповноважену особу (осіб) виконавчого комітету Бердянської міської ради»

Про затвердження Положення про уповноважену особу (осіб) виконавчого комітету Бердянської міської ради

Керуючись п.35 ст.1, ч.3 ст.3, ст.11, ст.14 Закону України "Про публічні закупівлі" із змінами, внесеними Законом України від 19.09.2019 № 114-ІХ, ст. 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська з метою організації та проведення закупівель на засадах об’єктивності та неупередженості, здійснення заходів щодо оприлюднення в електронній системі закупівель необхідної інформації

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Затвердити Положення про уповноважену особу (осіб) виконавчого комітету Бердянської міської ради (далі - Положення), що додається.
2. Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету Бердянської міської ради, які формують потреби на закупівлі, враховувати вимоги цього Положення.
3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дєєву О.О., керуючого справами виконавчого комітету Бердянської міської ради Кочубей О.С. в межах наданих повноважень.

Міський голова                                                                 Володимир ЧЕПУРНИЙ