Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

17/02/2020

Розпорядження міського голови від 17.02.2020 № 41-р «Про затвердження лімітів на споживання енергоресурсів у натуральних показниках для структурних підрозділів виконавчого комітету Бердянської міської ради, бюджетних установ Бердянської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік»

Про затвердження лімітів на споживання енергоресурсів у натуральних показниках для структурних підрозділів виконавчого комітету Бердянської міської ради, бюджетних установ Бердянської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік

Згідно зі ст. 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, п.3 ст.51, п.4 ст.77 Бюджетного кодексу України, ст.87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, Концепцією запровадження системи енергетичного менеджменту в м. Бердянськ, затвердженою рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 13.03.2012 № 109, рішенням тридцять дев’ятої сесії Бердянської міської ради VI скликання від 12.07.2013 № 1 „Про приєднання до Європейської ініціативи „Угода мерів”, розпорядженням міського голови від 25.03.2014 № 82-р „Про впровадження єдиної електронної системи обліку споживання енергоресурсів бюджетними установами міста Бердянська”

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Затвердити ліміти на споживання енергоресурсів у натуральних показниках для структурних підрозділів виконавчого комітету Бердянської міської ради, бюджетних установ Бердянської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, що додаються.

2. Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету Бердянської міської ради та бюджетних установ:

1) Забезпечити у повному обсязі згідно з кошторисом на 2020 рік проведення розрахунків за спожиті енергоресурси.

2) Щокварталу до 15 числа місяця, що настає за звітним періодом, інформувати в письмовій формі відділ муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту виконавчого комітету Бердянської міської ради про хід виконання цього розпорядження.

3. Відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту виконкому Бердянської міської ради (Комарова І.В.) до 01.02.2021 р. підготувати узагальнену інформацію про виконання річного розподілу лімітів споживання енергоресурсів структурними підрозділами виконкому Бердянської міської ради, бюджетними установами Бердянської міської об’єднаної територіальної громади та надати мені на розгляд.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення