Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/01/2020

Розпорядження міського голови від 13.01.2020 № 9-р «Про затвердження коефіцієнтів для розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд міським транспортом окремих категорій громадян»

Про затвердження коефіцієнтів для розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд міським транспортом окремих категорій громадян

Керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на виконання п.4.6 Порядку проведення розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд міським транспортом окремих категорій громадян, затвердженого рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 19.07.2011 №394, враховуючи акт обстеження пасажиропотоку на міському автомобільному маршруті загального користування у звичайному режимі руху, проведеного 26.12.2019 на маршруті № 4 «ЗОШ № 7 – «Залізничний вокзал»,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Затвердити коефіцієнти використання пасажиромісткості та співвідношення пільгових пасажирів до загальної кількості пасажирів, перевезених на автомобільному маршруті загального користування у звичайному режимі руху, на період з грудня 2019 р. по квітень 2020 р., що додаються.

2. Управлінню праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердянської міської ради Запорізької області (Токмань Н.А.):

1) Використовувати затверджені коефіцієнти при проведенні розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд міським транспортом окремих категорій громадян у звичайному режимі руху.

2) Розмір коефіцієнтів довести до відома суб`єкта господарювання, який здійснює перевезення пасажирів на міському автомобільному маршруті загального користування у звичайному режимі руху.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ