Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

11/11/2021

Рішення виконкому від 11.11.2021 № 383 «Про затвердження плану діяльності виконавчого комітету Бердянської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік»

Про затвердження плану діяльності виконавчого комітету Бердянської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік

Згідно зі ст. 27 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 1,7 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, ст.25 Статуту територіальної громади міста Бердянська виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити план діяльності виконавчого комітету Бердянської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік, що додається.

2. Відповідальним за підготовку проєктів регуляторних актів:

2.1. Здійснювати підготовку та прийняття регуляторних актів відповідно до Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”.

2.2. В разі підготовки або розгляду проєкту регуляторного акта, який не внесено до плану діяльності виконавчого комітету Бердянської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік внести відповідні зміни або доповнення до плану.

3. Головному спеціалісту з питань взаємодії з засобами масової інформації та звʼязків з громадськістю виконкому оприлюднити це рішення в офіційних місцевих засобах масової інформації у 10-денний термін з дня його прийняття.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Муху Ю.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток