Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

12/10/2021

Рішення виконкому від 12.10.2021 № 352 «Про затвердження Положення про уповноважену особу з питань запобігання та виявлення корупції у виконавчому комітеті Бердянської міської ради у новій редакції»

Про затвердження Положення про уповноважену особу з питань запобігання та виявлення корупції у виконавчому комітеті Бердянської міської ради у новій редакції

На виконання вимог Закону України “Про запобігання корупції”, Наказу Національного агентства з питань запобігання корупції від 27.05.2021 №277/21 “Про затвердження Типового положення про уповноважений підрозділ (уповноважену особу) з питань запобігання та виявлення корупції”, керуючись ст.40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 91, 95 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою підвищення ефективності здійснення заходів щодо запобігання і протидії корупції виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Положення про уповноважену особу з питань запобігання та виявлення корупції у виконавчому комітеті Бердянської міської ради у новій редакції, що додається.

2. Відділу з правового забезпечення діяльності виконкому виконавчого комітету Бердянської міської ради (Божков А. І.) забезпечити правову допомогу у роботі уповноваженої особи з питань запобігання і протидії корупції.

3. Керівникам виконавчих органів Бердянської міської ради, комунальних підприємств, бюджетних установ та організацій визначити відповідальних осіб з питань запобігання та виявлення корупції та забезпечити організацію іх роботи.

4. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 13.09.2016 №310 “Про затвердження Положення про уповноважену особу з питань запобігання та виявлення корупції”.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Бердянського міського голову Баранова В. О.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток