Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

14/09/2021

Рішення виконкому від 14.09.2021 № 337 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 01.04.2021 № 109 «Про розподіл обов’язків між заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керуючим справами виконкому»»

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 01.04.2021 № 109 «Про розподіл обов’язків між заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керуючим справами виконкому»

Згідно з Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 88 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на підставі рішення шістнадцятої сесії міської ради VIII скликання від 19.08.2021 № 17 “Про внесення змін до структури та загальної чисельності», розпорядження голови Бердянської райдержадміністрації від 03.09.3021 № 240 «Про проведення призову громадян України Бердянського району на строкову військову службу у жовтні-грудні 2021 року та заходи щодо його забезпечення» виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести до рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 01.04.2021 № 109 «Про розподіл обов’язків між заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керуючим справами виконкому» (зі змінами) такі зміни:

1) викласти розділи щодо обов’язків заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мухи Ю.М., Федосова В.М. в новій редакції згідно з додатком,

2) виключити із переліку комісій, що очолює керуючий справами виконкому Юрченко О.С., призовну комісію призову громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України (резервний склад).

2. Начальнику відділу транспорту та зв’язку виконкому Бердянської міської ради Удовиченко І.В. підготувати розпорядчі документи щодо внесення змін до персонального складу відповідних комісій виконавчого комітету Бердянської міської ради з урахуванням змін, внесених у розподіл обов’язків між заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

3. Це рішення є невід’ємною частиною рішення виконкому Бердянської міської ради від 01.04.2021 №109 “Про розподіл обов’язків між заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керуючим справами виконкому”.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконкому Бердянської міської ради Юрченка О.С.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток