Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

14/09/2021

Рішення виконкому від 14.09.2021 № 326 «Про внесення змін до Положення про службу у справах дітей виконавчого комітету Бердянської міської ради у новій редакції»

Про внесення змін до Положення про службу у справах дітей виконавчого комітету Бердянської міської ради у новій редакції

Згідно зі ст.ст. 52, 54 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення можливостей самопредставництва в суді органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування, інших юридичних осіб незалежно від порядку їх створення”, Типовим положенням про службу у справах дітей районної, районної у містах Києві та Севастополі державної адміністрації, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30.08.2007 № 1068 (в редакції від 12.02.2019), ст. 91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Внести до Положення про службу у справах дітей виконавчого комітету Бердянської міської ради в новій редакції, затвердженого рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 10.07.2018 № 263, зміни, доповнивши розділ IV “Права і обов’язки служби” цього Положення пунктом 5.19. такого змісту: “Діяти від імені виконавчого комітету Бердянської міської ради, як органу опіки та піклування, щодо захисту прав та законних інтересів дітей в ході розгляду судових справ у місцевих загальних судах, господарських судах, адміністративних судах, апеляційних судах, апеляційних господарських та апеляційних адміністративних судах, Верховному Суді в порядку самопредставництва органу місцевого самоврядування”.

2. Це рішення є невід’ємною частиною рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 10.07.2018 № 263 “Про затвердження Положення про службу у справах дітей виконавчого комітету Бердянської міської ради в новій редакції”.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ