Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

10/08/2021

Рішення виконкому від 10.08.2021 № 290 «Про затвердження нового складу комісії з питань міського пасажирського транспорту при виконавчому комітеті Бердянської міської ради»

Про затвердження нового складу комісії з питань міського пасажирського транспорту при виконавчому комітеті Бердянської міської ради

На підставі Закону України „Про автомобільний транспорт”, керуючись ст.30 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні ”, ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою ефективного вирішення питань, пов’язаних з організацією і здійсненням міських пасажирських перевезень, у зв’язку з кадровими змінами виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити новий склад комісії з питань міського пасажирського транспорту при виконавчому комітеті Бердянської міської ради згідно з додатком.

2. Визнати такими, що втратили чинність, п.1 рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 09.02.2021 № 39 “Про затвердження нового складу комісії з питань міського пасажирського транспорту при виконавчому комітеті Бердянської міської ради”, рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 13.04.2021 № 134 “Про внесення змін до складу комісії з питань міського пасажирського транспорту при виконавчому комітеті Бердянської міської ради”.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федосова В.М.

Виконувач обов`язків міського голови, секретар міської ради Олександр СВІДЛО

Додаток