Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

10/08/2021

Рішення виконкому від 10.08.2021 № 276 «Про організацію харчування громадян, які опинилися в складних життєвих обставинах, бездомних громадян, та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, у Комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Бердянської міської ради»

Про організацію харчування громадян, які опинилися в складних життєвих обставинах, бездомних громадян, та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, у Комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Бердянської міської ради

Згідно з Законом України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на виконання рішення четвертої сесії Бердянської міської ради VIII скликання від 24.12.2020 № 19 «Про затвердження Програми соціального захисту бездомних громадян на 2021-2023 роки» виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Бердянської міської ради (Браілко В.Г.) забезпечити у 2021 році одноразове харчування громадян, які опинилися в складних життєвих обставинах, бездомних громадян, та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, та які перебувають в установі.

2. Для визначення загальної вартості гарячого харчування громадян, які опинилися в складних життєвих обставинах, бездомних громадян, та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, встановити з 01 листопада по 31 грудня 2021 року середню плату за харчування у Комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Бердянської міської ради за рахунок коштів місцевого бюджету у сумі 26,70 грн на день.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М.

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олександр СВІДЛО