Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

30/07/2021

Рішення виконкому від 30.07.2021 № 273 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 01.04.2021 № 109 «Про розподіл обов’язків між заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керуючим справами виконкому»»

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 01.04.2021 № 109 «Про розподіл обов’язків між заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керуючим справами виконкому»

Згідно з Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 88 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на підставі рішення п’ятнадцятої (позачергової) сесії міської ради VIII скликання від 22.07.2021 № 4 “Про затвердження на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федосова В.М.» виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести до рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 01.04.2021 № 109 «Про розподіл обов’язків між заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керуючим справами виконкому» такі зміни: у додатку до рішення замість слів «заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гречка В.В.» читати «заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федосов В.М.».

2. Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федосову В.М. організувати роботу в межах визначених посадових обов’язків.

3. Керівникам структурних підрозділів виконкому Бердянської міської ради підготувати розпорядчі документи щодо внесення змін до персонального складу комісій виконавчого комітету відповідно до розподілу обов’язків між заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керуючим справами виконкому у зв’язку з кадровими змінами.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконкому Бердянської міської ради Юрченка О.С.

Міський голова Валерій БАРАНОВ