Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/07/2021

Рішення виконкому від 13.07.2021 № 250 «Про надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання за адресою: Запорізька обл., м. Бердянськ, вул. Правди, 7»

Про надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання за адресою: Запорізька обл., м. Бердянськ, вул. Правди, 7

Керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 № 582 «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб і Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», рішенням десятої сесії Бердянської міської ради від 29.04.2021 № 23 «Про користування житловими приміщеннями, реконструйованими в рамках реалізації в м. Бердянськ «Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» за кошти Європейського інвестиційного банку», рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 10.12.2019 № 398 «Про створення житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам при виконавчому комітеті Бердянської міської ради, затвердження її складу та Положення про неї», виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1.Затвердити:

1) Протокол засідання житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Бердянської міської ради від 14.06.2021 № 2, що додається. 2) Список внутрішньо переміщених осіб, яким надаються житлові приміщення з фонду житла для тимчасового проживання за адресою: Запорізька обл., м. Бердянськ, вул. Правди, 7.

2. На підставі рішення житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам при виконавчому комітеті Бердянської міської ради (протокол від 14.06.2021 № 2):

1) внести такі зміни до облікових справ громадян на отримання тимчасового житла:

- включити до складу сім’ї Ємельянової Наталії Олександрівні чоловіка Жавка Олексія Михайловича, склад сім’ї вважати 4 особи, згідно із заявою;

- виключити зі складу сім’ї Кучерук Вікторії Олександрівни бабусю Голубєву Нінель Михайлівну, склад сім’ї вважати 3 особи, згідно із заявою.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гречку В.В.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток