Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/07/2021

Рішення виконкому від 13.07.2021 № 244 «Про затвердження Положення про конкурс на посаду директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Бердянської міської ради»

Про затвердження Положення про конкурс на посаду директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Бердянської міської ради

Відповідно до ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, постанови Кабінету Міністрів України від 12.07.2017 № 545 «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр» (зі змінами), наказу Міністерства освіти і науки України від 03.10.2018 № 1051 «Про затвердження примірних положень про проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників інклюзивноресурсного центру» та з метою конкретизації процедурних питань, пов’язаних з призначенням директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Бердянської міської ради, що належить до комунальної форми власності, виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Затвердити Положення про конкурс на посаду директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Бердянської міської ради, що додається.

2. Координацію роботи щодо практичної реалізації цього рішення покласти на начальника відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради Лазуренко Н.О.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток

Додаток 2