Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

08/06/2021

Рішення виконкому від 08.06.2021 № 214 «Про звільнення окремої категорії громадян від плати за надання соціальних послуг»

Про звільнення окремої категорії громадян від плати за надання соціальних послуг

Відповідно до статті 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 4 Закону України “Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей”, пункту 21 постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 587 “Про організацію надання соціальних послуг”, на виконання доручення Координаційної ради у справах неповнолітніх при виконавчому комітету Бердянської міської ради від 16.04.2021 року, з метою попередження соціального сирітства дітей, які опинились у складних життєвих обставинах внаслідок ухилення батьків дітей від виконання батьківських обов'язків, виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Звільнити від плати за надання соціальних послуг окрему категорію осіб, а саме: сім'ї, в яких виявлено ухилення батьків дитини від виконання батьківських обов'язків.

2. Управлінню праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердянської міської ради (Токмань Н.А.) та Бердянському міському центру соціальних служб (Батулинська Т.Г.) забезпечити надання послуги соціального супроводу сім'ям, в яких виявлено ухилення батьків дитини від виконання батьківських обов'язків, на безоплатній основі.

3. Координацію за реалізацією цього рішення та контроль за його виконанням покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ