Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

08/06/2021

Рішення виконкому від 08.06.2021 № 213 «Про організацію пасажирських перевезень на тимчасових маршрутах загального користування № № 15, 20 до місць відпочинку у 2021 році»

Про організацію пасажирських перевезень на тимчасових маршрутах загального користування № № 15, 20 до місць відпочинку у 2021 році

Згідно зі ст. 7, ст.37 Закону України “Про автомобільний транспорт”, керуючись ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, п.55 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081, ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, враховуючи рішення комісії з питань пасажирського транспорту при виконавчому комітеті Бердянської міської ради від 27.05.2021 (протокол № 3) та участь підприємців у перевезенні мешканців міста до садово-городніх товариств, виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Залучити на договірних засадах перевізників для здійснення перевезень пасажирів на тимчасових маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі до місць відпочинку на період курортного сезону 2021 року згідно з додатком.

2. Доручити відділу транспорту та зв’язку виконкому Бердянської міської ради (Удовиченко І.В.) здійснити організаційні заходи щодо:

1) укладання договорів з перевізниками терміном на 3 місяці (на період курортного сезону 2021 року);

2) забезпечення перевізниками, яким надано право здійснювати перевезення пасажирів на тимчасових маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі, додаткових транспортних засобів у разі збільшення пасажиропотоку.

3. На період дії карантинних обмежень, пов`язаних із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19, перевезення пільгових категорій громадян здійснювати відповідно до рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 10.11.2020 №362 “Про організацію пасажирських перевезень на період карантинних обмежень”, без проведення компенсаційних виплат за пільгові перевезення окремих категорій громадян.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гречку В.В.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток